Grupper

Gi arrangementet ditt en ekstra dose moro og utfordring med minigolf – det ultimate spillet som passer for alle anledninger! Enten det er en barnebursdag, et kickoff for å løsne opp stemningen med litt konkurranse, et bedriftsarrangement som kombinerer teambuilding og latter, eller bare en spontan samling med vennegjengen.

Skru opp spenningen mens du svinger kølla gjennom kurver og tunneler. Minigolf er en lavterskelaktivitet som garantert vil få alle i godt humør. Den perfekte aktiviteten for å gi ditt arrangement en ekstra piff!

barnebursdag

Lyst til å arrangere neste bursdag her? Vi skreddersyr gjerne et opplegg som passer for din bursdagsfeiring.

utdrikningslag

Minigolf må være den perfekte aktiviteten for utdrikningslaget! Vi har god kapasitet, og plass til både store- og små grupper.

bedrift

Legg din neste bedriftssamling til oss! Vi har projektor og kan tilpasse lokalene så dere får en god blanding faglig innhold og sosial moro. Vi åpner lokalene utenom åpningstid, så dere kan få fred og ro, og kan skreddersy opplegget med mat og servering. 

kick off

Legg gjerne din neste kickoff til oss. Vi kan skreddersy en pakke med både underholdning og servering. 

vennegjeng

Er dere en større vennegjeng? Ta kontakt for å høre hvordan vi kan sørge for at dere får en optimal dag / kveld!

lukket arrangement

Ved større arrangement, eller for veldig store grupper kan vi tilby lukka arrangement. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og avklaringer ang. kapasitet og booking.

Hvor finner du oss?

Adresse: Fåberggata 115, 2615 Lillehammer

Du finner oss i den gamle margarinfabrikken på Lillehammer. Et lite steinkast unna gågata. Vi ligger i bygget på andre siden av Rema 1000 Fåberggata (se etter en stor margarinpakke på taket).

Det tar kun ca. 5 min å rusle bort hit fra gågata, eller Lillehammer skysstasjon.